מתכון

קרקר כוסמין מלא כל טוב

יולי 2017
5 דירוגים
קרקר כוסמין מלא כל טוב. צילום: שרית גופן | סגנון: אוריה גבע
קרקר כוסמין מלא כל טוב. צילום: שרית גופן | סגנון: אוריה גבע

הקרקר הזה הוא עניין ממכר, אבל היי — יש בו רק דברים טובים: קמח כוסמין מלא והמון גרעינים וזרעים

. מתי בפעם האחרונה הצלחתם לשכנע את הילד שלכם לאכול "חופן אגוזים" במקום שקית ביסלי?
הערה: עובי הקרקרים תלוי בתבנית שתבחרו. אם רוצים קרקרים עבים מעט, אופים בתבנית קטנה יחסית (למשל 25×30 ס"מ); אם רוצים קרקרים דקיקים, אופים בתבנית גדולה, למשל תבנית תנור.

 

מה צריך?
ליצירת רשימת קניות - יש לסמן את המצרכים החסרים

ליצירת סל קניות - יש לסמן את המצרכים החסרים

החומרים
ליצירת רשימת קניות - יש לסמן את המצרכים החסרים

ליצירת סל קניות - יש לסמן את המצרכים החסרים
שלחו את רשימת הקניות במייל לוח מידות ומשקלות מה צריך?

אופן ההכנה

1

מחממים תנור ל-170 מעלות ומרפדים תבנית בנייר אפייה.

2

‏מערבלים את כל החומרים במיקסר עם וו גיטרה. התערובת יוצאת נוזלית וזה בסדר.

3

‏מעבירים את התערובת לתבנית ומשטחים.

4

אופים 15 דקות, מוציאים מהתנור ומסמנים עם סכין ריבועים או מלבנים בגודל הרצוי. מחזירים לתנור ואופים עוד 40-30 דקות עד שהקרקרים יבשים.

5

מוציאים מהתנור, מצננים קלות ומפרידים בין הקרקרים. מצננים לחלוטין ושומרים בקופסה אטומה עד 5 ימים מחוץ למקרר.