מתכון

רביולי סרטנים של שף איתן ונונו

דצמבר 2018
1 דירוגים
  • רביולי סרטנים של שף איתן ונונו. צילום: רן בירן
    רביולי סרטנים של שף איתן ונונו. צילום: רן בירן
  • רביולי סרטנים של שף איתן ונונו. צילום: רן בירן
    רביולי סרטנים של שף איתן ונונו. צילום: רן בירן
  • רביולי סרטנים של שף איתן ונונו. צילום: רן בירן
    רביולי סרטנים של שף איתן ונונו. צילום: רן בירן
  • רביולי סרטנים של שף איתן ונונו. צילום: רן בירן
    רביולי סרטנים של שף איתן ונונו. צילום: רן בירן

מתחשק לכם להשקיע? שף איתן ונונו מלמד איך מכינים רביולי במילוי סרטנים וברוטב על בסיס קליפותיהם

לצורך הכנת המתכון יש צורך בהכנת בצק פסטה בסיסי.

מה צריך?
ליצירת רשימת קניות - יש לסמן את המצרכים החסרים

ליצירת סל קניות - יש לסמן את המצרכים החסרים

החומרים
ליצירת רשימת קניות - יש לסמן את המצרכים החסרים

ליצירת סל קניות - יש לסמן את המצרכים החסרים

למילוי:

לרוטב:

שלחו את רשימת הקניות במייל לוח מידות ומשקלות מה צריך?

אופן ההכנה

מכינים את הרוטב

1

קולים קליפות סרטנים בתנור עד להזהבה.

2

מחממים סיר גדול ומאדים קלות את הירקות ביחד עם הקליפות סרטנים. מוסיפים יין ופסטיס, תבלינים ומכסים במים. מרתיחים, מנמיכים את האש, וממשיכים לבשל בבעבוע עדין למשך שעה.

3

מסננים ומצמצמים על אש קטנה בשליש את כמות הנוזל.

4

מחממים מחבת, מוסיפים 250 מל ציר סרטנים וחמאה ומצמצמים במחבת עד שהרוטב סמיך.

מכינים את המילוי והרביולי

5

מטגנים את השאלוט, מוסיפים את זרעי הכוסברה ובשר הסרטנים. מערבבים, מסירים מהאש ומצננים.

מטגנים את בשר הסרטנים. צילום: רן בירן

6

מערבבים בקערה את הסרטנים עם הגבינה ביחס 2:3 לטובת הסרטנים. מוסיפים מעט מלח.

מילוי לרביולי סרטנים. צילום: רן בירן

7

מרדדים את בצק הפסטה (מספר7, אחד לפני הדק ביותר). מסמנים עם רינג עיגולים ושמים במרכז כל עיגול כפית מהמילוי.

מניחים את המילוי על הבצק. צילום: רן בירן

8

מכסים ברדיד בצק נוסף.

מכסים עם יריעת בצק נוספת. צילום: רן בירן

9

חורצים עיגולים עם הרינג, ומהדקים שלא יהיו אוויר.

רביולי סרטנים של שף איתן ונונו. צילום: רן בירן

10

מבשלים שלוש דקות במים רותחים, ומעבירים לרוטב הסרטנים.