מתכון

רייס פודינג טבעוני עם סירופ דובדבנים טריים

מאי 2020
רייס פודינג טבעוני של רותם ליברזון. צילום: אמיר מנחם
רייס פודינג טבעוני של רותם ליברזון. צילום: אמיר מנחם

הרייס פודינג הכי טעים בעולם הוא דווקא טבעוני

הקוקוס הוא התיבול המושלם לאורז ולצדו סירופ דובדבנים, אבל אתם יכולים גם לקחת את הכל לכיוון אסייתי ולהכין רוטב סוכר מתובל באניס או להגיש עם ליבה של פסיפלורה.

מה צריך?
ליצירת רשימת קניות - יש לסמן את המצרכים החסרים

ליצירת סל קניות - יש לסמן את המצרכים החסרים

החומרים
ליצירת רשימת קניות - יש לסמן את המצרכים החסרים

ליצירת סל קניות - יש לסמן את המצרכים החסרים

לסירופ

שלחו את רשימת הקניות במייל לוח מידות ומשקלות מה צריך?

אופן ההכנה

1

מעבירים קרם קוקוס, מלח וסוכר לסיר קטן ומביאים לרתיחה. מוסיפים אורז ומחית וניל, מערבבים, מנמיכים ללהבה נמוכה, מכסים את הסיר חלקית ומבשלים כ־ 40 דקות עד שהאורז רך. מערבבים כל כמה דקות.

מכינים סירופ

2

מבשלים דובדבנים, לימון וסוכר במחבת קטנה כ־ 5 דקות מעל להבה בינונית עד שהדובדבנים מתרככים מעט ושוחים בסירופ אדום. מסירים מהלהבה. מגישים את פודינג האורז חם או קר עם כף גדושה של סירופ הדובדבנים.