מתכון

ריקוטה מתובלת עם גרנולה ורודה

אוגוסט 2020
ריקוטה מתובלת עם גרנולה ורודה של רינת צדוק. צילום: שני בריל, סטיילינג: דרור גולן
ריקוטה מתובלת עם גרנולה ורודה של רינת צדוק. צילום: שני בריל, סטיילינג: דרור גולן

קינוח קליל שמשלב פירות טריים וגרנולה פריכה עם צבעוניות יפהפייה

אפשר לאלתר מכל מה שזמין בבית ולסדר בצלוחיות יפות להגשה חגיגית (שתזכיר לילדים מסעדת פאר).

למתכון לגרנולה ורודה  – לחצו כאן

מה צריך?
ליצירת רשימת קניות - יש לסמן את המצרכים החסרים

ליצירת סל קניות - יש לסמן את המצרכים החסרים

החומרים
ליצירת רשימת קניות - יש לסמן את המצרכים החסרים

ליצירת סל קניות - יש לסמן את המצרכים החסרים

להגשה

שלחו את רשימת הקניות במייל לוח מידות ומשקלות מה צריך?

אופן ההכנה

1

מקציפים שמנת מתוקה וסוכר לקצפת יציבה.

2

מערבבים ריקוטה ומחית וניל בקערה נפרדת ומקפלים את הקצפת לתוך הגבינה, לתערובת אחידה ואוורירית.

3

מניחים בכל קערית תלולית גבינה, פירות חתוכים, יוצקים מעט מייפל ומפזרים גרנולה.