מתכון

שומר ותורמוס בציר עוף

דצמבר 2019
4 דירוגים
שומר ותורמוס בציר עוף של שף ארז קומרובסקי. צילום: מתן שופן
שומר ותורמוס בציר עוף של שף ארז קומרובסקי. צילום: מתן שופן

מנה ראשונה מהממת שהיא בעצם מרק עוף מרוכז ומתובל בזעפרן שבתוכו מתבשל השומר

לילה השרייה

מה צריך?
ליצירת רשימת קניות - יש לסמן את המצרכים החסרים

ליצירת סל קניות - יש לסמן את המצרכים החסרים

החומרים
ליצירת רשימת קניות - יש לסמן את המצרכים החסרים

ליצירת סל קניות - יש לסמן את המצרכים החסרים

להגשה

שלחו את רשימת הקניות במייל לוח מידות ומשקלות מה צריך?

אופן ההכנה

1

מסננים את התורמוס ממי ההשריה ומבשלים בשפע מים (ללא מלח) כשעה וחצי או עד ריכוך.

2

מניחים את התורמוס המבושל בסיר ומוסיפים את ראשי השומר. יוצקים ציר עוף ומתבלים במלח אטלנטי, פלפל לבן, זעפרן, פרחי שומר (או זרעי שומר), שום ופלפלי סודנייה. מבשלים על להבה נמוכה כֻ־35 דקות או עד שראשי השומר מתרככים.

שומר ותורמוס בציר עוף של שף ארז קומרובסקי. צילום: מתן שופן

3

מניחים בכל קערית הגשה 2־3 ראשי שומר, מעט תורמוס וציר, מפזרים מעל מעט כלי כוסברה ומגישים.

שומר ותורמוס בציר עוף של שף ארז קומרובסקי. צילום: מתן שופן