כל הכללים של ליאור משיח לשוקו חם למבוגרים
החומרים טבלת מידות ומשקלות
לשוקולטה
לקצפת שמעל
אופן ההכנה
לשוקולטה:
1
מניחים שמנת מתוקה, צ'ילי מיובש וקורט מלח בסיר קטן ומביאים לרתיחה מעל להבה בינונית. ברגע הרתיחה מכבים את האש, מוסיפים שוקולד, מחכים דקה ולאחר מכן מערבבים בעזרת לקקן את התערובת עד לקבלת משקה סמיך ואחיד.

שוקו חם למבוגרים. ליאור משיח
2
מזגו את המשקה לספלים. אין צורך לחמם את התערובת (אתם מסתכנים בשריפת השוקולד בחימום).
לקצפת שמעל:
3
מקציפים את השמנת המתוקה למרקם רך ואוורירי. לא לגמרי קצפת יציבה אלא שלושת רבעי הדרך (אפשר להקציף במטרפה ותוך כמה דקות אתם שם).
4
הניחו את השמנת המוקצפת על השוקו בעזרת כפית ובזקו מעט צ'ילי חריף מעל.