מתכון

שורשי סלרי אפויים עם חמאה, לימון ודבש

פברואר 2020
2 דירוגים
שורשי סלרי אפויים עם חמאה, לימון ודבש של אורלי פלאי-ברונשטיין | צילום: דניאל לילה | סגנון: אוריה גבע
שורשי סלרי אפויים עם חמאה, לימון ודבש של אורלי פלאי-ברונשטיין | צילום: דניאל לילה | סגנון: אוריה גבע

הסלרי יכול להחליף בקלות את תוספת תפוחי האדמה בתנור בזכות הטעמים העמוקים והארומה האדמתית שלו, אבל הוא מכיל הרבה פחות קלוריות

גיוון: מחליפים את הדבש ב- 2 כפות רוטב צ’ילי מתוק.

מה צריך?
ליצירת רשימת קניות - יש לסמן את המצרכים החסרים

ליצירת סל קניות - יש לסמן את המצרכים החסרים

החומרים
ליצירת רשימת קניות - יש לסמן את המצרכים החסרים

ליצירת סל קניות - יש לסמן את המצרכים החסרים
שלחו את רשימת הקניות במייל לוח מידות ומשקלות מה צריך?

אופן ההכנה

1

מחממים תנור ל-200 מעלות.

2

מניחים פלחי סלרי בתבנית פיירקס. יוצקים עליהם חמאה מומסת, דבש, קליפה ומיץ לימון, מלח ופלפל ומערבבים. מניחים נייר אפייה ישירות על הפלחים ומכסים את התבנית כולה ברדיד אלומיניום לאטימה.

3

אופים 30 דקות, מסירים את הכיסוי וצולים עוד 10 דקות להזהבה.