מטגנים ממש לפני ההגשה ואם רוצים להרשים – נועצים את השיפודים במגש מלא שתילים צעירים של עשבי תיבול, שנפרשים תחתיהם כמו דשא ירוק ורענן.
החומרים טבלת מידות ומשקלות
למרינדה
להגשה
אופן ההכנה
1
מערבבים את חומרי המרינדה ומשרים בה את רצועות העוף ל-6 שעות לפחות (ועדיף למשך לילה) במקרר.
2
קולפים את הבטטה ופורסים בעזרת מנדולינה או קולפן ירקות לפרוסות אורך דקות באורך 15-10 ס“מ וברוחב 4 ס“מ (במידת הצורך מיישרים בעזרת סכין).
3
מלפפים את פרוסות הבטטה הדקות סביב רצועות העוף ומשפדים בקצה השיפודים.
4
מחממים שמן לטיגון עמוק ומטגנים את השיפודים כחצי דקה עד שהבטטה משחימה.
5
מתבלים במלח ומגישים עם רוטב צ‘ילי מתוק.