מתכון

שניצל עם פירה של קפה נואר

דצמבר 2015
6 דירוגים
שניצל עם פירה של קפה נואר. צילום: מיכל רביבו
שניצל עם פירה של קפה נואר. צילום: מיכל רביבו

אמרתם "קפה נואר", אמרתם שניצל ופירה - ועכשיו תוכלו להכין את המנה הכי מפורסמת שלהם גם בבית

מה צריך?
ליצירת רשימת קניות - יש לסמן את המצרכים החסרים

ליצירת סל קניות - יש לסמן את המצרכים החסרים

החומרים
ליצירת רשימת קניות - יש לסמן את המצרכים החסרים

ליצירת סל קניות - יש לסמן את המצרכים החסרים

לשניצל:

לקימוח:

לטיגון עמוק:

לפירה:

שלחו את רשימת הקניות במייל לוח מידות ומשקלות מה צריך?

אופן ההכנה

מכינים את הפירה

1

מחממים תנור ל-180 מעלות.

2

מניחים יריעה של רדיד אלומיניום על תבנית אפייה ומניחים עליה שום. מזלפים שמן זית, סוגרים את הרדיד ואופים כ-15 דקות, עד שהשום מתרכך. מצננים מעט ומקלפים.

3

מבשלים תפוחי אדמה ובטטה עד שהם מתרככים. מסננים. מוסיפים את השום ואת שאר החומרים, מועכים במזלג ומערבבים.

מכינים את השניצלים

4

מערבבים פירורי לחם עם מלח ופלפל. מוסיפים לביצים הטרופות חרדל ומערבבים. מקמחים את השניצלים. טובלים בביצה ובפירורי הלחם. מצפים היטב מכל הצדדים.

5

מטגנים בשמן עמוק וחם עד להשחמה. מוציאים לנייר סופג ומגישים מיד יחד עם הפירה.