זמן פירה

שמים את התוספת במרכז: מתכוני פירה מומלצים

פירה טבעוני, עם שקדים או עתיר חמאה - מגלים את התוספת הכי אהובה
מרץ 2019

עם קצת שדרוגים, פירה יכול להפוך בקלות מתוספת סתמית למנה בלתי נשכחת. בין אם בחרתם ללכת על הגרסה החמאתית, הטבעונית או להחליף את תפוחי האדמה בירקות אחרים, כל מה שצריך הוא לעטוף אותה בחומרי גלם שיוציאו ממנה את המיטב.

משמאל למעלה, בכיוון השעון: ראטה, דזירה, אליאנס, שרי, תפוחי אדמה קטנים, בלו בל, ניקולה, ויטלוט. תפוחי אדמה. צילום: שני בריל
משמאל למעלה, בכיוון השעון: ראטה, דזירה, אליאנס, שרי, תפוחי אדמה קטנים, בלו בל, ניקולה, ויטלוט. תפוחי אדמה. צילום: שני בריל

המדריך של מיכל חביביאן לזני תפוחי אדמה

תפוחי האדמה של שלהי האביב מגיעים בשפע מסחרר של זנים וגוונים ומציפים את השווקים. כך תתאימו את התפוד הנכון למשימה לכתבה המלאה
חביתומא - פריטטה עם פירה, שום ועשבי תיבול של תומר ניב. צילום: דניאל לילה. סטיילינג: עמית פרבר
חביתומא - פריטטה עם פירה, שום ועשבי תיבול של תומר ניב. צילום: דניאל לילה. סטיילינג: עמית פרבר

חביתומא – פריטטה עם פירה, שום ועשבי תיבול

9 דירוגים
זו לא סתם חביתה: זו פריטטה עם מרקם אוורירי מפנק וטעמי שום וזעתר שיכולה לעמוד במרכז שולחן הבראנץ' למתכון המלא
פילה לברק על מרמלדת שומר ותפוזים עם פירה זעפרן של אורנה ואלה. צילום: חיים יוסף. סטיילינג: אוריה גבע
פילה לברק על מרמלדת שומר ותפוזים עם פירה זעפרן של אורנה ואלה. צילום: חיים יוסף. סטיילינג: אוריה גבע

פילה לברק על מרמלדת שומר ותפוזים עם פירה זעפרן

מנת חורף קלאסית. השומר והתפוז מגיעים לשיא העונה באותו זמן ומשתלבים נורא יפה אחד עם השני וגם עם הדג למתכון המלא