מתכון

שקדים בציפוי קקאו תפוז

ינואר 2019
5 דירוגים
שקדים בציפוי קקאו תפוז של רינת צדוק. צילום: חיים יוסף
שקדים בציפוי קקאו תפוז של רינת צדוק. צילום: חיים יוסף

צנצנת נשנושי שקדים קראנצ'יים שכיף שיש על השיש

החומרים
ליצירת רשימת קניות - יש לסמן את המצרכים החסרים

ליצירת רשימת קניות - יש לסמן את המצרכים החסרים
שלחו את רשימת הקניות במייל לוח מידות ומשקלות

אופן ההכנה

1

מחממים תנור ל־160 מעלות. מניחים את השקדים בתבנית מרופדת בנייר אפייה וקולים כ־10 דקות. מוציאים מהתנור ומצננים.

2

ממסים חמאת קקאו בבן מארי. מנפים את אבקת הקקאו לתוך חמאת הקקאו המומסת ומערבבים. מוסיפים קליפת תפוז וסירופ מייפל ומערבבים.

3

יוצקים את תערובת הקקאו על השקדים ומערבבים כך שכל השקדים יהיו מצופים. משהים עד שהציפוי מתמצק ומעבירים לצנצנת אטומה.