מתכון

תבשיל אפונה ירוקה, כרישה ונענע

פברואר 2019
2 דירוגים
תבשיל אפונה ירוקה, כרישה ונענע של שף קובי בכר. צילום: שרית גופן. סטיילינג: אינה גוטמן
תבשיל אפונה ירוקה, כרישה ונענע של שף קובי בכר. צילום: שרית גופן. סטיילינג: אינה גוטמן

תוספת משגעת, במיוחד אם זו העונה של האפונה. אז משדכים אליה נענע וכרשה, וצובעים את השולחן בירוק מרענן

החומרים
ליצירת רשימת קניות - יש לסמן את המצרכים החסרים

ליצירת רשימת קניות - יש לסמן את המצרכים החסרים
שלחו את רשימת הקניות במייל לוח מידות ומשקלות

אופן ההכנה

1

חולטים את האפונה בסיר מים רותחים במשך דקה ומסננים מהמים.

2

חותכים את הכרישה לפרוסות דקות ומאדים בשמן זית בסיר רחב שוליים. מוסיפים את האפונה ומערבבים היטב. מוסיפים כוס מים מינרליים ומתבלים במלח ובפלפל. מכסים את הסיר ומבשלים על אש נמוכה כ-20 דקות.

3

לפני ההגשה קוצצים את עלי הנענע, מוסיפים לתבשיל ומגישים.