מתכון

תבשיל בשר עם חבושים

ספטמבר 2019
1 דירוגים
תבשיל בשר עם חבושים של מירי נגדי. צילום: רונן מנגן. סטיילינג: עמית פרבר
תבשיל בשר עם חבושים של מירי נגדי. צילום: רונן מנגן. סטיילינג: עמית פרבר

הבשר רך, עסיסי, מעט מתוק וגם קצת מפולפל. לא ייאמן כמה מעט עבודה וחומרי גלם מצריך התבשיל הזה

מה צריך?
ליצירת רשימת קניות - יש לסמן את המצרכים החסרים

ליצירת סל קניות - יש לסמן את המצרכים החסרים

החומרים
ליצירת רשימת קניות - יש לסמן את המצרכים החסרים

ליצירת סל קניות - יש לסמן את המצרכים החסרים
שלחו את רשימת הקניות במייל לוח מידות ומשקלות מה צריך?

אופן ההכנה

1

מחממים סיר רחב עם שמן ומטגנים בצלים על להבה בינונית תוך כדי ערבוב כ־8 דקות להזהבה. מוסיפים חבושים ומטגנים כ־10 דקות עד להזהבה. מוסיפים קוביות בשר ומטגנים 6-5 דקות מכל הצדדים עד שצבעו נאטם. מוסיפים שזיפים ומטגנים 2 דקות.

2

מוסיפים רסק עגבניות, מתבלים במלח ופלפל שחור ויוצקים מים עד לכיסוי ועוד 2 ס"מ. מערבבים ומביאים לרתיחה. מנמיכים את הלהבה, מכסים ומבשלים שעתיים וחצי-שלוש עד שהבשר רך לגמרי. מדי פעם מערבבים בעדינות.

3

מגישים חם. שומרים עד 5 ימים במקרר.