מתכון

תבשיל פולנטה עם נקניקיות, דלעת צלויה וערמונים

נובמבר 2015
1 דירוגים
תבשיל פולנטה עם נקניקיות, דלעת צלויה וערמונים. צילום: דן לב | סגנון: אוריה גבע
תבשיל פולנטה עם נקניקיות, דלעת צלויה וערמונים. צילום: דן לב | סגנון: אוריה גבע

תבשיל עם גוון חורפי וטעמים מעושנים

תבשיל עם גוון חורפי וטעמים מעושנים. מומלץ להשתמש בנקניקיות איכותיות של קצבים ולא במתועשות (למשל הנקניקיות של ”פרנק”).
מתכון לפולנטה רכה

מה צריך?
ליצירת רשימת קניות - יש לסמן את המצרכים החסרים

ליצירת סל קניות - יש לסמן את המצרכים החסרים

החומרים
ליצירת רשימת קניות - יש לסמן את המצרכים החסרים

ליצירת סל קניות - יש לסמן את המצרכים החסרים
שלחו את רשימת הקניות במייל לוח מידות ומשקלות מה צריך?

אופן ההכנה

1

מחממים תנור ל-180 מעלות.

2

מערבבים דלעת עם 2 כפות שמן ומרווה ומשטחים בתבנית מרופדת בנייר אפייה.

3

צולים כ-30 דקות עד שהדלעת זהובה ורכה.

4

מחממים מחבת עם 2 כפות שמן, מוסיפים נקניקיות ומטגנים עד השחמה. מוסיפים בצל ומזהיבים 3 דקות. מוסיפים את הדלעת וערמונים ומקפיצים עוד דקה. מתבלים במלח ופלפל.

5

מניחים 2 כפות פולנטה רכה בכל צלחת ועליה תבשיל נקניקיות ודלעת. מגישים חם.