מתכון

תפוחים מקורמלים בדבש

דצמבר 2019
3 דירוגים
תפוחים מקורמלים בדבש של רונית צין קרסנטי | צילום: שרית גופן | סגנון: טל סיון-צפורין
תפוחים מקורמלים בדבש של רונית צין קרסנטי | צילום: שרית גופן | סגנון: טל סיון-צפורין

הדבש מעניק לתפוח את הארומה החגיגית של ראש השנה ונותן תירוץ להתענג על תפוח מסוכר לא רק ביום העצמאות

לצורך הכנת המתכון יש להצטייד ב: 5 שיפודי עץ

מה צריך?
ליצירת רשימת קניות - יש לסמן את המצרכים החסרים

ליצירת סל קניות - יש לסמן את המצרכים החסרים

החומרים
ליצירת רשימת קניות - יש לסמן את המצרכים החסרים

ליצירת סל קניות - יש לסמן את המצרכים החסרים
שלחו את רשימת הקניות במייל לוח מידות ומשקלות מה צריך?

אופן ההכנה

1

שוטפים ומייבשים היטב את התפוחים ונועצים בכל אחד שיפוד עץ.

2

מרתיחים מים עם סוכר בסיר.

3

בינתיים מחממים גלוקוזה כ- 30 שניות במיקרוגל.

4

מוסיפים את הדבש ואת הגלוקוזה המחוממת לסירופ הסוכר הרותח ומבשלים עד שהתערובת מגיעה ל- 152 מעלות במדחום סוכר. מכבים את האש ומניחים לבועות להירגע.

5

טובלים את התפוחים בסירופ אחד-אחד ומניחים על משטח סיליקון להתקררות והתגבשות.

6

עוטפים היטב כל תפוח בנייר צלופן כדי למנוע חדירת לחות.