מתכון

״עוגת לחם״ מתובלת עם אגסים ופקאנים

דצמבר 2019
3 דירוגים
״עוגת לחם״ מתובלת עם אגסים ופקאנים של נעמה נויהאוז | צילום: דניה ויינר | סגנון: אוריה גבע
״עוגת לחם״ מתובלת עם אגסים ופקאנים של נעמה נויהאוז | צילום: דניה ויינר | סגנון: אוריה גבע

עוגה בחושה, מתוקה (וגם קצת מלוחה) שמכינים בכמה דקות בלי מיקסר

הכי כיף לחתוך פרוסה, להכניס לרגע לטוסטר ואז למרוח בחמאה וריבה.

2 תבניות אינגליש קייק

מה צריך?
ליצירת רשימת קניות - יש לסמן את המצרכים החסרים

ליצירת סל קניות - יש לסמן את המצרכים החסרים

החומרים
ליצירת רשימת קניות - יש לסמן את המצרכים החסרים

ליצירת סל קניות - יש לסמן את המצרכים החסרים

לציפוי

שלחו את רשימת הקניות במייל לוח מידות ומשקלות מה צריך?

אופן ההכנה

1

מחממים תנור ל-170 מעלות ומשמנים תבניות.

2

שמים קמח, אבקת אפייה, סודה לשתייה, מלח ותבלינים בקערה גדולה ומערבבים.

3

שמים את שאר חומרי העוגה בקערה נוספת וטורפים בעזרת מטרפה.

4

יוצקים את תערובת הביצים לתערובת החומרים היבשים ומערבבים עם כף עץ רק עד שהמסה אחידה (ערבוב יתר יגרום לעוגות להיות קשות). יוצקים לתבניות ומפזרים מעל חצאי פקאנים.

5

אופים כ-30 דקות עד שקיסם הננעץ במרכז העוגה יוצא עם פירורים לחים.

6

שומרים במקרר עד שבוע ומגישים בטמפ' החדר.