החומרים טבלת מידות ומשקלות
אופן ההכנה
1
מחממים תנור ל־135 מעלות.
2
מערבבים את האגוזים עם האבקה והמיץ, מפזרים בתבנית מרופדת בנייר אפייה וקולים כ־30 דקות (או שעה, אם משתמשים במיץ סלק במקום באבקה) עד שהאגוזים יבשים. מערבבים את האגוזים כל 10 דקות
אגוזים ו/או שקדים עם מעטה קראנצ'י ומתקתק לנשנוש טעים ובריא
מחממים תנור ל־135 מעלות.
מערבבים את האגוזים עם האבקה והמיץ, מפזרים בתבנית מרופדת בנייר אפייה וקולים כ־30 דקות (או שעה, אם משתמשים במיץ סלק במקום באבקה) עד שהאגוזים יבשים. מערבבים את האגוזים כל 10 דקות