מתכון

אגוזים בסלק וקלמנטינות

אגוזים ו/או שקדים עם מעטה קראנצ'י ומתקתק לנשנוש טעים ובריא

5,091 בשלנים התעניינו במתכון זה
ינואר 2020
אגוזים בסלק וקלמנטינות של רינת צדוק. צילום: שני בריל
אגוזים בסלק וקלמנטינות של רינת צדוק. צילום: שני בריל

החומרים טבלת מידות ומשקלות

אופן ההכנה

1

מחממים תנור ל־135 מעלות.

2

מערבבים את האגוזים עם האבקה והמיץ, מפזרים בתבנית מרופדת בנייר אפייה וקולים כ־30 דקות (או שעה, אם משתמשים במיץ סלק במקום באבקה) עד שהאגוזים יבשים. מערבבים את האגוזים כל 10 דקות