אם אוהבים אפשר לשדרג אותה עם המון עשבי תיבול ופלחי לימון.
החומרים טבלת מידות ומשקלות
להגשה
אופן ההכנה
1
מחממים שמן זית בסיר על להבה בינונית ומטגנים בצל עד שהוא מזהיב קלות. מוסיפים שום ומטגנים כחצי דקה נוספת. מוסיפים בורגול, קישק ומים עד לכיסוי ועוד חצי ס"מ מעל. מכסים את הסיר ומביאים לרתיחה. מנמיכים להבה ומבשלים כ־20 דקות או עד שכל הנוזלים נספגים בבורגול.
2
מסירים מהאש ומשאירים את הסיר מכוסה כרבע שעה. מפוררים בעזרת מזלג את הבורגול ומעבירים לצלחת הגשה. מפזרים מעל פטרוזיליה, בצל ירוק ונענע ומגישים לצד פלחי לימון.