מתכון

ברד פודינג בננה, צ'אי ואגוזי לוז

אפשר להחליף את הלחם הפשוט בלחם מעניין ומתקתק יותר, כמו לחם מקמח מלא עם צימוקים או אגוזים

9,401 בשלנים התעניינו במתכון זה
ברד פודינג בננה, צ'אי ואגוזי לוז של שף-קונדיטורית נעמה שטייר. צילום: אנטולי מיכאלו. סטיילינג: ענת לבל
ברד פודינג בננה, צ'אי ואגוזי לוז של שף-קונדיטורית נעמה שטייר. צילום: אנטולי מיכאלו. סטיילינג: ענת לבל

החומרים טבלת מידות ומשקלות

אופן ההכנה

1

מערבבים בקערה ביצים, חלמונים, סוכר, צ'אי, שמנת וחלב עד לקבלת תערובת אחידה.

2

מניחים את קוביות הלחם בתבנית, יוצקים עליהן את התערובת ומשהים כחצי שעה.

3

מחממים תנור ל־160 מעלות. מוסיפים בננות ואגוזים לתערובת הלחם והנוזלים ואופים 30־40 דקות עד להזהבה. מגישים חם.