אין פה להטוטים – זה מסוג המנות שנותנות לאיכות של חומר הגלם את כל הבמה – וכדי שהיא תעבוד חייבים לחם מעולה, עגבניות טריות ומוצקות, שמן זית נהדר – הבנתם את הרעיון. על אותה פרוסת לחם קלויה אפשר גם להניח סרדינים כבושים ולקבל ברוסקטה בלתי נשכחת.
החומרים טבלת מידות ומשקלות
כל מוצרי החשמל למטבח עכשיו בהנחה מיוחדת באתר THREE SIXTY FIVE by MASHBIRלברוסקטות
לסלט עגבניות
אופן ההכנה
קולים לחם
1
קולים פרוסות לחם במחבת פסים מעל להבה גבוה 3 דקות מכל צד או עד שהן משחימות מאוד. משפשפים שום כנגד פרוסות הלחם הקלויות בעודן חמות.
מכינים סלט עגבניות
2
מערבבים קוביות עגבניות עם שמן זית, חומץ, מלח ובזיליקום.
מרכיבים ומגישים
3
מניחים 2 כפות גדושות של סלט מעל כל פרוסת לחם ומגישים מיד.