מתכון

גלידה בצנצנת

קינוח קיצי לוהט שכיף להכין עם הילדים ואפשר לשלב בו שלל טעמים ותוספות

89,636 בשלנים התעניינו במתכון זה
אוגוסט 2020
גלידה בצנצנת של רותם ליברזון. צילום: אמיר מנחם, כלים ואביזרים Sofi סופי, שוק הפשפשים, יפו
גלידה בצנצנת של רותם ליברזון. צילום: אמיר מנחם, כלים ואביזרים Sofi סופי, שוק הפשפשים, יפו

החומרים טבלת מידות ומשקלות

אופן ההכנה

1

מכניסים את כל החומרים לצנצנת זכוכית וסוגרים אותה היטב. משקשקים את הצנצנת חזק כ-3 דקות או עד שהקרם בפנים נעשה סמיך וכמעט מכפיל את נפחו. מעבירים למקפיא ל-3 שעות ומגישים.

גיוון: אם רוצים תוספות לגלידה, בוחרים בצנצנת גדולה מעט יותר ומוסיפים כ־1/2 כוס מכל אחת (או משילוב) של התוספות הבאות: פירות יער טריים, שבבי שוקולד, ריבת חלב (4-3 כפות יספיקו), עוגיות אוראו שבורות, שברי בייגלה מלוח, מרשמלו ועוד.