החומרים טבלת מידות ומשקלות
אופן ההכנה
1
מכניסים את כל החומרים לצנצנת זכוכית וסוגרים אותה היטב. משקשקים את הצנצנת חזק כ-3 דקות או עד שהקרם בפנים נעשה סמיך וכמעט מכפיל את נפחו. מעבירים למקפיא ל-3 שעות ומגישים.
גיוון: אם רוצים תוספות לגלידה, בוחרים בצנצנת גדולה מעט יותר ומוסיפים כ־1/2 כוס מכל אחת (או משילוב) של התוספות הבאות: פירות יער טריים, שבבי שוקולד, ריבת חלב (4-3 כפות יספיקו), עוגיות אוראו שבורות, שברי בייגלה מלוח, מרשמלו ועוד.