בעיניי לקיץ אין בלעדיות על הגלידה והיא נהדרת גם בחורף ובטח אצלנו. כמישהו שמחובר מאוד ליוון, קרצתי למטבח הזה עם התוספת של מי ההדרים והדבש.
2 תבניות אינגליש קייק
החומרים טבלת מידות ומשקלות
לגלידה
להגשה
אופן ההכנה
1
מקציפים שמנת במיקסר עם וו הקצפה לקצפת יציבה. עוצרים, מוסיפים חלב מרוכז ומי הדרים וממשיכים בהקצפה לקרם אחיד ויציב (היזהרו מהקצפת יתר).
2
מרפדים 2 תבניות אינגליש קייק בניילון נצמד. יוצקים פנימה את התערובת, מכסים בניילון נצמד ומעבירים להקפאה ל־4־5 שעות עד שהגלידה יציבה.
3
מסדרים את הגלידה בצלחת הגשה, מזלפים מעליה בנדיבות דבש, מפוררים עוגיות חמאה ומפזרים תותים חצויים.