מתכון

גספצ'ו עגבניות קר עם קינואה אדומה וגריסיני

שף מורן לידור מגיש מתכון לגספצ'ו איטלקי קלאסי

מאי 2019
גספצ'ו עגבניות קר עם קינואה אדומה וגריסיני של שף מורן לידור. צילום: אפיק גבאי. סטיילינג: מורן לידור
גספצ'ו עגבניות קר עם קינואה אדומה וגריסיני של שף מורן לידור. צילום: אפיק גבאי. סטיילינג: מורן לידור

החומרים טבלת מידות ומשקלות

להרכבת המנה

אופן ההכנה

לגספצ'ו

1

טוחנים את כל החומרים יחד ומסננים לנוזל סמיך וחלק.

להרכבת המנה

2

מבשלים את כוס הקינואה בסיר עם 3 כוסות מים רותחים למשך 15-20 דקות על להבה נמוכה, עד שהקינואה אל דנטה.

3

מוציאים למסננת ומקררים במים קרים מתחת לברז.

4

מוזגים את המרק, מעליו מפזרים את הקינואה ומניחים מעל מקל גריסיני.