מתכון

דבש מתובל בג'ינג'ר וקליפת תפוז

שומרים במקרר ומוסיפים ליוגורט, לגרנולה או מוזלי, ואפילו סתם מורחים על לחם

4,078 בשלנים התעניינו במתכון זה
פברואר 2021
דבש מתובל בג'ינג'ר וקליפת תפוז של מיכל מוזס (צילום: shutterstock)
דבש מתובל בג'ינג'ר וקליפת תפוז של מיכל מוזס (צילום: shutterstock)

החומרים טבלת מידות ומשקלות

כל מוצרי החשמל למטבח עכשיו בהנחה מיוחדת באתר THREE SIXTY FIVE by MASHBIR

אופן ההכנה

1

שמים דבש עם ג'ינג'ר וקליפת תפוז בצנצנת מעוקרת במקרר וממתינים 4-3 ימים לספיגת טעמים.

2

מגישים בטמפ' החדר. מחזיק עד כשבועיים במקרר.