מתכון

דג בגריל עם צ’ימיצ’ורי כוסברה

כל דג לבן יתאים כאן, למשל דניס, פארידה, לברק או בורי. בקשו ממוכר הדגים שיפתח לכם את הדגים לצורת פרפר

יוני 2019
דג בגריל עם צ'ימיצ'ורי כוסברה של שף עומר מילר. צילום: דן פרץ. סטיילינג: רותם ניר
דג בגריל עם צ'ימיצ'ורי כוסברה של שף עומר מילר. צילום: דן פרץ. סטיילינג: רותם ניר

החומרים טבלת מידות ומשקלות

כל מוצרי החשמל למטבח עכשיו בהנחה מיוחדת באתר THREE SIXTY FIVE by MASHBIR

לצ'ימיצ'ורי

אופן ההכנה

1

מבעירים גריל פחמים, וכשהגחלים לוהטות מניחים עליהן רשת נקייה ומשומנת.

לצ'ימיצ'ורי

2

מערבבים את כל החומרים למשחה גסה.

לדג

3

מתבלים את הדג במלח ופלפל ויוצקים מעט שמן זית. מורחים את פנים הדג בנדיבות בצ’ימיצ’ורי וסוגרים. כורכים וקושרים בחוט שפגט.

4

מניחים את הדג למשך 5 דקות על הגריל, הופכים לעוד 5 דקות על הצד השני ומגישים.

5

גיוון: אפשר להשאיר את הדג פתוח, לתבל במלח, פלפל ומעט שמן זית ולצלות 2 דקות מכל צד. אחרי שמורידים מהגריל מורחים בנדיבות בצ’ימיצ’ורי ומגישים