החומרים טבלת מידות ומשקלות
אופן ההכנה
מכינים את הרוטב:
1
מזהיבים בצל, שום ושומר בסיר רחב עם שמן זית על להבה בינונית-נמוכה עד שהירקות שקופים.
2
מוסיפים עגבניות ורסק עגבניות, מערבבים היטב ומבשלים 5-3 דקות על להבה נמוכה. מוסיפים ציר ומבשלים על סף רתיחה 10 דקות. טועמים ומתקנים תיבול במלח ופלפל.
בסמוך להגשה מבשלים את הדג:
3
ממליחים קלות את נתחי הדג ומוסיפים בזהירות לרוטב המבעבע. יוצקים עליהם מהרוטב שבסיר, מכסים ומבשלים כ 5 דקות. מכבים את הלהבה, משהים 10-5 דקות בסיר מכוסהומגישים.