מתכון

טראטור

השילוב של היוגורט עם המלפפונים המלוחים יוצר משקה קל ומרענן שאפשר להנות ממנו גם אחרי חג השבועות

10,880 בשלנים התעניינו במתכון זה
מאי 2020
טראטור של חמי פסקה. צילום: גיל אליהו
טראטור של חמי פסקה. צילום: גיל אליהו

החומרים טבלת מידות ומשקלות

אופן ההכנה

1

מכינים את המלפפונים: שמים את המלפפונים במסננת וממליחים במלח גס. משהים לחצי שעה להגרת נוזלים. שוטפים היטב.

2

מערבבים את כל יתר החומרים בקערה, טועמים וממליחים לפי הצורך. מעבירים לכוסות הגשה, מוסיפים קרח ומגישים.