מתכון

כנאפה עם קרמבל פיסטוק

הכנאפה המסורתית מקבלת סיבוב מעניין בזכות תוספת פיסטוק פריכה

1,455 בשלנים התעניינו במתכון זה
ספטמבר 2019
כנאפה עם קרמבל פיסטוק של שאדי בשארה. צילום: אנטולי מיכאלו. סטיילינג: אינה גוטמן
כנאפה עם קרמבל פיסטוק של שאדי בשארה. צילום: אנטולי מיכאלו. סטיילינג: אינה גוטמן

החומרים טבלת מידות ומשקלות

לזמן מוגבל! הנחה מיוחדת של 20% נוספים על מחבתות, סירים, תבניות וכלי עזר לבישול של פיירקס ו-TEFAL עכשיו ב-THREE SIXTY FIVE by MASHBIR

לקרמבל פיסטוק

לקישוט

אופן ההכנה

1

מערבבים את מרכיבי הקרמבל ומפזרים בתבנית מרופדת בנייר אפייה. אופים במשך 15 דקות בתנור שחומם מראש ל־180 מעלות. מצננים וטוחנים או שוברים ביד.

2

מחממים מחבת גדולה, ממסים בה את החמאה, מסדרים שכבה עבה ודחוסה של שערות קדאיף. מערבבים את הגבינות עם הצימוקים והקינמון ומסדרים מעל שערות הקדאיף. מטגנים עד שהן מזהיבות.

3

מבשלים את הסוכר במים תוך כדי ערבוב עד שהוא נמס. מוסיפים את מיץ הלימון וממשיכים לבשל על אש קטנה במשך שלוש דקות.

4

הופכים את הכנאפה על צלחת הגשה (כך ששערות הקדאיף כלפי מעלה) ומוזגים את מי הסוכר. מעטרים בקרמבל ובפירות.