מתכון

כריך פריטטת קישואים ותרד תורכי

השף נאור כהן מציג מתכון לכריך שדורש מעט השקעה אך נעלם תוך שניות

935 בשלנים התעניינו במתכון זה
יולי 2019
כריך פריטטת קישואים ותרד תורכי של נאור כהן. צילום: בן יוסטר
כריך פריטטת קישואים ותרד תורכי של נאור כהן. צילום: בן יוסטר

החומרים טבלת מידות ומשקלות

אופן ההכנה

1

טורפים בקערה את הביצים, השמנת המתוקה והתבלינים.

2

מחממים את החמאה, מטגנים את הקישואים משני הצדדים עד שהם מזהיבים, מוסיפים את התרד ומערבבים. מוסיפים למחבת את תערובת הביצים ומטגנים במשך דקה.

3

מעבירים את המחבת לתנור שחומם מראש ל-180 מעלות למשך 5 דקות או עד שהפריטטה תפוחה.

4

מורחים גבינת שמנת בלחמניות, מוסיפים פרוסות מלפפון ומניחים את הפריטטה.