ילדים מתים על הלביבות האלו, אפילו ילדים שלעולם לא הייתם מאמינים שיסכימו לנגוס בבמיה מתלהבים מהפרחים הירוקים שמשובצים בלביבות הזהובות ואוהבים את המתיקות שמגיעה מהבצל ומהזוקיני.
החומרים טבלת מידות ומשקלות
להגשה
אופן ההכנה
1
מעבירים את כל החומרים למעט שמן הזית לקערה, מערבבים לעיסה רכה וחלקה.
2
מחממים מחבת רחבה עם תחתית מונעת הדבקה עם מעט שמן זית. בעזרת 2 כפות מניחים תלוליות מהעיסה במחבת, משטחים מעט ומטגנים 1־ 2 דקות מכל צד להזהבה. מוציאים לצלחת מרופדת נייר. מגישים לצד יוגורט עיזים מתובל בצ’ילי ושמן זית.
טבעונים יכולים להשמיט את הביצה, שכן הריריות הטבעית של הבמיה קושרת את התערובת לא רע ולוותר על היוגורט בהגשה.