מתכון

לחם בוכרי, דג ים, מטבל יוגורט, מלפפונים וצימוקים

הלחם הבוכרי יציב מספיק בשביל לשמש קערה. מניחים בתוכו רכיבים שונים וכל אחד שובר חתיכה מהלחם ומעמיס מה שהוא בוחר

3,600 בשלנים התעניינו במתכון זה
מאי 2021
לחם בוכרי, דג ים, מטבל יוגורט, מלפפונים וצימוקים של שף הלל תווקולי | צילום: שני בריל, סטיילינג: עינב רייכנר
לחם בוכרי, דג ים, מטבל יוגורט, מלפפונים וצימוקים של שף הלל תווקולי | צילום: שני בריל, סטיילינג: עינב רייכנר

את הלחם הבוכרי, שנקרא נון טוקי, מוכרים בכמה גדלים – אני בוחר בלחם גדול ומכין מנה שיתופית גדולה, אבל אפשר גם לקנות לחמים קטנים ולהרכיב מנות אישיות אם אתם מעדיפים.

החומרים טבלת מידות ומשקלות

לתיבול ועיטור

אופן ההכנה

1

מניחים את כל החומרים בקבוצות בתוך הלחם, מניחים מעל הדג בצל ירוק, גבעולי שמיר ועלי נענע ויוצקים שמן זית ומיץ לימון. מפזרים מעל כל החומרים נענע יבשה ועלי ורדים ומגישים.