מתכוני שבועות של הלל תווקולי

לכבוד שבועות ביקשנו מהשף הלל תווקולי לתת את הפרשנות שלו למנהג ביכורי קציר החיטים. התוצאה: מבחר מנות משגעות שבהן החיטה – על נגזרותיה וסוגיה השונים – נמצאת במרכז, מנות חגיגיות שמנעד הטעמים המסעיר שלהן נע על ציר דרך המשי – מאסיה ועד אגן הים התיכון

תבשיל חיטת נורסי, סלט ירוק וטונה כבושה של שף הלל תווקולי | צילום: שני בריל, סטיילינג: עינב רייכנר
תבשיל חיטת נורסי, סלט ירוק וטונה כבושה של שף הלל תווקולי | צילום: שני בריל, סטיילינג: עינב רייכנר

תבשיל חיטת נורסי, סלט ירוק וטונה כבושה

החיטה היא אחד מסמלי חג השבועות והסיבה לחגיגה - כאן בתבשיל מחיטת נורסי מתובלת, שהופך למצע לטונה כבושה למתכון המלא
לחם בוכרי, דג ים, מטבל יוגורט, מלפפונים וצימוקים של שף הלל תווקולי | צילום: שני בריל, סטיילינג: עינב רייכנר
לחם בוכרי, דג ים, מטבל יוגורט, מלפפונים וצימוקים של שף הלל תווקולי | צילום: שני בריל, סטיילינג: עינב רייכנר

לחם בוכרי, דג ים, מטבל יוגורט, מלפפונים וצימוקים

הלחם הבוכרי יציב מספיק בשביל לשמש קערה. מניחים בתוכו רכיבים שונים וכל אחד שובר חתיכה מהלחם ומעמיס מה שהוא בוחר למתכון המלא