החומרים טבלת מידות ומשקלות
למלית
אופן ההכנה
1
מחממים תנור ל־200 מעלות ומרפדים תבנית בנייר אפייה.
2
מערבבים גרעיני דלורית עם כף שמן זית ומלח, משטחים בתבנית וקולים 12־15 דקות עד שהם פריכים, זהובים ומבריקים. שומרים בצד.
מכינים את המלית
3
מערבבים את הדלורית עם יתר מרכיבי המלית, למעט גבינת עזים.
4
מניחים את מלבני הבצק בתבנית ויוצרים בעזרת סכין חדה מסגרת עם דופן לכל אורך המלבן. משטחים את המלית בחלק הפנימי ומפזרים מעליה גבינת עיזים. אופים כ־15 דקות עד הזהבה יפה.
5
שוברים את גרעיני הדלעת, מפזרים על המאפים ומגישים.