מתכון

מאפינס פולנטה עם עגבניות מיובשות, זיתים ופסטו

האיטלקים משלבים את קמח הפולנטה גם בבלילות של מאפים ואפילו עוגות כדי לקבל את המרקם הגס והמחוספס הזה של לחם תירס

63,371 בשלנים התעניינו במתכון זה
מרץ 2020
מאפינס פולנטה עם עגבניות מיובשות, זיתים ופסטו של מיכל מוזס. צילום: דן לב. סטיילינג: אוריה גבע
מאפינס פולנטה עם עגבניות מיובשות, זיתים ופסטו של מיכל מוזס. צילום: דן לב. סטיילינג: אוריה גבע

תבנית שקעים של קאפקייקס

החומרים טבלת מידות ומשקלות

כל מוצרי החשמל למטבח עכשיו בהנחה מיוחדת באתר THREE SIXTY FIVE by MASHBIR

אופן ההכנה

1

מחממים תנור ל-170 מעלות.

2

מערבלים בקערת מיקסר חמאה, ביצים ושמנת חמוצה.

3

בקערה אחרת מערבבים קמח, קמח פולנטה, אבקת אפייה ומלח. מוסיפים את תערובת הקמח לקערת המיקסר ומעבדים עד לקבלת מרקם חלק וקטיפתי.

4

מוסיפים את שאר החומרים ומערבבים קלות.

5

יוצקים לשקעים מרופדים בעטרות נייר עד 2/3 גובהם.

6

אופים כ-15 דקות עד שהמאפינס תפוחים ויציבים. מגישים חמים או בטמפ’ החדר.