מתכון

ממרח חלבה עם אגוזים מסוכרים

שברי ברס, כלומר אגוזי לוז מסוכרים קצוצים, מוסיפים לממרח הזה טקסטורה קראנצ'ית נעימה

4,333 בשלנים התעניינו במתכון זה
אוגוסט 2019
ממרח חלבה עם ברס של רות אוליבר. צילום: דניאל לילה. סטיילינג: עמית פרבר
ממרח חלבה עם ברס של רות אוליבר. צילום: דניאל לילה. סטיילינג: עמית פרבר

גיוונים: מחליפים את הברס בפקאנים מסוכרים קצוצים, בגרעיני חמנייה או בשברי שוקולד מריר.

החומרים טבלת מידות ומשקלות

אופן ההכנה

1

מערבבים בקערה את כל החומרים לתערובת אחידה.

2

מעבירים לצנצנת ושומרים עד שבועיים בקירור.