מתכון

ממרח פסטו אפונה

ממרח הפסטו הקלאסי מאפשר איספור שדרוגים, כאן מככבים האפונה והכוסברה לצד אגוזי מלך וגבינה איטלקית בועטת

5,921 בשלנים התעניינו במתכון זה
דצמבר 2018
ממרח פסטו ואפונה, צילום: בן יוסטר, סטיילינג: בן יוסטר
ממרח פסטו ואפונה, צילום: בן יוסטר, סטיילינג: בן יוסטר

צנצנת בנפח 500 מ"ל

החומרים טבלת מידות ומשקלות

אופן ההכנה

1

מבשלים את האפונה במים חמים כ־10 דקות ומסננים. 

2

טוחנים במעבד מזון בפולסים את האפונה עם שאר המרכיבים עד לקבלת ממרח אחיד. אם הממרח אינו אחיד מוסיפים מעט שמן זית וטוחנים עד שהוא מתאחד. מעבירים לצנצנת אטומה ושומרים במקרר.