מתכון

ברוסקטות הכי קלות להכנה

מה עושים עם לחם יבש? ברוסקטות. הגישו אותם לצד ממרחים כמו טפנד זיתים או פסטו, וקיבלתם מנת אירוח מושלמת

ברוסקטות של הקונדיטורית דיקלה ברק. צילום: אפיק גבאי. סטיילינג: קרן זהר-ברק
ברוסקטות של הקונדיטורית דיקלה ברק. צילום: אפיק גבאי. סטיילינג: קרן זהר-ברק

החומרים טבלת מידות ומשקלות

כל מוצרי החשמל למטבח עכשיו בהנחה מיוחדת באתר THREE SIXTY FIVE by MASHBIR

אופן ההכנה

1

פורסים בגט טרי לפרוסות עבות, לרוחב או לאורך, מורחים שמן זית ושום כתוש ומכניסים לטוסטר אובן או לתנור במצב גריל, בחום של 180 מעלות.

2

מגישים עם ממרחים שאוהבים, כמו פסטו, טפנד, עגבניות מיובשות או פלפלים קלויים.