הלואיזה נותנת ניחוח רענן, אל תוותרו עליה. לפני ההגשה חובה לצנן את המרק היטב (לפחות 12 שעות), הקור הוא חצי מהכיף.
החומרים טבלת מידות ומשקלות
למרק דובדבנים
לקרם קשיו ומקדמיה
אופן ההכנה
מכינים מרק דובדבנים
1
מניחים דובדבנים, סוכר, קליפת לימון, לואיזה ומים בסיר, מערבבים ומניחים בצד מכוסה לפחות לחצי שעה. מעבירים את הסיר לכיריים ומבשלים מעל להבה נמוכה 40 דקות. מצננים ומעבירים למקרר ל-12 שעות לפחות.
בינתיים מכינים קרם קשיו ומקדמיה
2
משרים אגוזי קשיו ומקדמיה בשפע מי ברז בטמפרטורת החדר למשך 4 שעות מחוץ למקרר. מסננים את האגוזים, מעבירים לבלנדר עם יתר החומרים וטוחנים למחית חלקה וקטיפתית. מעבירים לקופסה ומניחים במקרר או במקפיא 4 שעות לפחות.
3
מוציאים את המרק מהמקרר, מוזגים לכוסות הגשה, מניחים בכל כוס כף קרם קשיו ומגישים