מתכון

סביצ'ה דג ים עם פאקוס ואצות

מנת סביצ'ה פרי סטייל - אפשר לוותר על חלק מחומרי הגלם במנה או להוסיף אחרים לפי מה שיש או אוהבים

1,593 בשלנים התעניינו במתכון זה
דצמבר 2018
סביצ'ה דג ים עם פאקוס ואצות של מיכאל גרטופסקי. צילום: אנטולי מיכאלו; סטיילינג: אינה גוטמן
סביצ'ה דג ים עם פאקוס ואצות של מיכאל גרטופסקי. צילום: אנטולי מיכאלו; סטיילינג: אינה גוטמן

בחודשי הקיץ הפאקוס נמצא בשיא עונתו – חפשו אותו בשווקים. הוא מכונה גם מלפפון בר, מלפפון ארמני או מלפפון ערבי. שטפו אותו היטב כדי להיפטר מהשערות שעל הקליפה, ואם נפלתם על פאקוס מריר (זה קורה מדי פעם) – זרקו אותו.

החומרים טבלת מידות ומשקלות

אופן ההכנה

1

מערבבים בקערה את כל המרכיבים מלבד הדג והשומשום. מעבירים לצלחת הגשה.

2

מסדרים מעל את פרוסות הדג ומתבלים בעוד מעט מיץ לימון ומלח.

3

מפזרים שומשום ומזלפים שמן זית.