מתכון

סחוג אדום

גרסה רעננה מאוד לסחוג המוכר. הפלפלים המותססים מוסיפים גון חמצמץ וקצת קלילות

2,936 בשלנים התעניינו במתכון זה
מאי 2021
סחוג אדום של נועה לוי | צילום: מידן גיל ארוש, אסיסטנטית: ורד שובל
סחוג אדום של נועה לוי | צילום: מידן גיל ארוש, אסיסטנטית: ורד שובל

החומרים טבלת מידות ומשקלות

אופן ההכנה

1

מניחים בבלנדר את כל החומרים למעט שמן הזית וטוחנים. מוסיפים את השמן בהדרגה ותוך כדי עיבוד עד קבלת מחית אחידה. מעבירים לצנצנת ושומרים במקרר. הסחוג נשמר במקרר במשך חודשים. מקפידים שפני הסחוג יהיו מכוסים תמיד בשכבה דקה של שמן זית.

מתכון לצ'ילי מותסס בנוזל של עצמו