מתכון

סלט אבוקדו וירוקים

בין סלט לממרח גס, עם הרבה עשבי תיבול טריים ושלמים שמוסיפים לאבוקדו טעמים וניחוחות

37,544 בשלנים התעניינו במתכון זה
ינואר 2020
סלט אבוקדו וירוקים של רינת צדוק. צילום: שני בריל
סלט אבוקדו וירוקים של רינת צדוק. צילום: שני בריל

החומרים טבלת מידות ומשקלות

אופן ההכנה

1

מפרידים את עלי עשבי התיבול מהגבעולים ומניחים בקערה עם מי קרח.

2

מייבשים את העלים בעזרת נייר סופג ומערבבים עם כל מרכיבי הסלט. טועמים ומתקנים תיבול אם צריך.