• לרכישת מנוי למגזין
  • Facebook
  • Instagram
  • Pinterest
  • Contact
השולחן
  • מתכונים
  • מסעדות
  • חדשות
  • כתבות
  • טורים
  • אפייה
  • סופשבוע טעים
  • עשר דקות
  • מתכונים לקיץ
  • עוד
    • מרקים
    • בריא
    • בראנץ'
    • פסטה
    • בשר
    • דגים
    • טבעוני
    • גבינות
    • קינוחים
    • יין ואלכוהול
    • תוכן מקודם

סלט דלועים וקרם ריקוטה

מקודם

שלבו כמה סוגי דלעת שאתם אוהבים, קישואים צבעוניים וגם מלון מוצק, בן למשפחת הדלועים, שהטעמים שלו משתלבים פה נהדר

מאת שף עידו פיינר
ספטמבר 2019
סלט דלועים וקרם ריקוטה של שף עידו פיינר. צילום: שני הלוי
סלט דלועים וקרם ריקוטה של שף עידו פיינר. צילום: שני הלוי
  • 6 מנות
  • 25 דקות
  • קל
  • כשר
  • זוקיני
  • Facebook
  • Pinterest
  • Email
  • הדפסה
  • 0שיתופים
  • 12,353צפיות

קרם הריקוטה העשיר יחבר בין כל סוגי הדלעת השונים ויחליק את הטעמים. אל תוותרו על השקדים הפריכים מלמעלה – הם מוסיפים משחק מרקמים כייפי.

החומרים טבלת מידות ומשקלות

לקרם ריקוטה

לסלט דלועים

להגשה

אופן ההכנה

1

מערבבים את כל חומרי קרם הריקוטה לקרם חלק. ומניחים שכבת קרם נדיבה על צלחת הגשה.

2

מערבבים את כל מרכיבי הסלט בקערה ומתבלים במלח, ליים ושמן בהדרגה, עוצרים כשטעים. מניחים את הסלט מעל הקרם, מפזרים מעל שקדים ומגישים כמה שיותר מהר.


  • קל
  • כשר
  • זוקיני
  • קישואים
  • סלטים
  • מלון
  • ריקוטה
  • גבינות
  • אוכל איטלקי
  • דלעת
  • מתכונים לקיץ
  • מתכונים ממומנים
  • Chef to Chef

ערוצי תוכן

  • מתכונים
  • מסעדות
  • חדשות
  • אנשים
  • טורים
  • בריא
  • מיוחד
  • יין ואלכוהול
  • קפה

מיוחדים

  • אפייה
  • בשר ישראלי
  • דגים
  • טבעוני
  • מרקים
  • גבינות
  • קינוחים
  • פסטה

שירות לקוחות

  • שירות למנויי המגזין
  • לרכישת מנוי
  • תנאי שימוש
  • מדיניות פרטיות
  • הצהרת נגישות
  • כתבו לנו

יובל סיגלר תקשורת בע״מ

  • אודות ״השולחן״
  • המערכת
  • פרסום ושיתופי פעולה
  • תוכן מקודם
  • אתרים נוספים בקבוצה:
  • Timeout.co.il
  • Atmag.co.il
  • Thespoiler.co.il
© יובל סיגלר תקשורת בע"מ 2022
Designed, Developed and Powered by RGB Media