מתכון

סלט חם של מנגולד, עגבניות שרי וקייל

נסו לשלב את הקייל במנות שאתם נוהגים להכין עם עלים ירוקים כמו מנגולד ותרד, הוסיפו לכל מרק או שלבו בסלט ירוק.

10,706 בשלנים התעניינו במתכון זה
סלט חם של מנגולד, עגבניות שרי וקייל. צילום: דן לב | סגנון: אוריה גבע
סלט חם של מנגולד, עגבניות שרי וקייל. צילום: דן לב | סגנון: אוריה גבע

החומרים טבלת מידות ומשקלות

כל מוצרי החשמל למטבח עכשיו בהנחה מיוחדת באתר THREE SIXTY FIVE by MASHBIR

אופן ההכנה

1

מחממים שמן זית במחבת גדולה ומקפיצים עלי קייל ושום עד שעולה ניחוח והקייל מתרכך. מוסיפים זרעי כמון ועגבניות שרי וממשיכים להקפיץ כדקה על חום גבוה.

2

מוסיפים עלי מנגולד והופכים אותם בעזרת מלקחיים. מתבלים במלח, פלפל שחור גרוס ומיץ לימון. כשהמנגולד משנה את צבעו ומתרכך מעט, מסירים מהכיריים. מגישים מייד.