מתכון

סלט סשימי טונה

אם כבר אוכלים טונה ומשלמים כל כך הרבה כסף, כדאי ליהנות מאיכויותיה הטריות ולהגישה כסשימי

26,053 בשלנים התעניינו במתכון זה
פברואר 2020
סלט סשימי טונה של איל לביא. צילום: דניאל לילה. סטיילינג: עמית פרבר
סלט סשימי טונה של איל לביא. צילום: דניאל לילה. סטיילינג: עמית פרבר

החומרים טבלת מידות ומשקלות

לרוטב

אופן ההכנה

1

מערבבים את חומרי הרוטב בצנצנת או טורפים בקערה בעזרת מטרפה קטנה לתערובת אחידה.

2

מערבבים בקערה את מרכיבי הסלט פרט לטונה ולקשיו. מערבבים עם הרוטב.

3

מעבירים את הסלט לצלחת הגשה (או לצלחות הגשה אישיות), מסדרים מעל נתחים של טונה ומפזרים קשיו. מגישים מייד, כדי שהרוטב לא יכבוש את הדג.