מתכון

סלט עוף ומלפפונים אסייתי

זה רק נראה מורכב! משתמשים בקולפן ז’וליינים, והסלט המרהיב מוכן בצ’יק

90,004 בשלנים התעניינו במתכון זה
יולי 2020
סלט עוף ומלפפונים אסיאתי.  רות אוליבר | צילום: דן פרץ | סגנון: אוריה גבע
סלט עוף ומלפפונים אסיאתי. רות אוליבר | צילום: דן פרץ | סגנון: אוריה גבע

החומרים טבלת מידות ומשקלות

לעוף

לסלט

לוויניגרט

אופן ההכנה

לעוף

1

מורחים את העוף בטריאקי ומפזרים שום מעל. מניחים במקרר ל-30 דקות

2

מחממים מחבת פסים, משמנים מעט וצולים את העוף כ-3 דקות מכל צד עד שהוא משנה את צבעו ועשוי בפנים. מכסים ומצננים. פורסים לפרוסות דקות ככל האפשר.

לרוטב ויניגרט

3

שמים את החומרים בצנצנת עם מכסה תואם, סוגרים ומנערים היטב.

להרכבת הסלט

4

חותכים מלפפונים וגזר לרצועות דקות וארוכות בעזרת קולפן ז’וליינים או בסכין, מעבירים לקערה ומוסיפים שומר, פלפל חריף, נבטים וכוסברה.

5

מערבבים חצי מהרוטב עם הסלט, מוסיפים את העוף, מערבבים ומעבירים לצלחת הגשה. יוצקים מעל את שארית הרוטב ומגישים מייד.