מתכון

סלט עשבים וייטנאמי

סלט עשיר בשפע עשבי תיבול לצד רוטב טבילה ממכר ושימושי - בוייטנאם מגישים אותו עם אגרול, ספרינג רול וירקות טריים

4,630 בשלנים התעניינו במתכון זה
אוגוסט 2019
סלט עשבים וייטנאמי של שפית לילך רווה ושף גיא רובננקו. צילום: דניאל לילה. סטיילינג: ענת לבל
סלט עשבים וייטנאמי של שפית לילך רווה ושף גיא רובננקו. צילום: דניאל לילה. סטיילינג: ענת לבל

אפשר להכין כמות כפולה ולשמור במקרר. טבעונים יכולים להחליף את רוטב הדגים בסויה.

מתכון לחמוצים וייטנאמיים

החומרים טבלת מידות ומשקלות

לסלט

לרוטב נוק צ'אם

אופן ההכנה

מכינים את הרוטב

1

מחממים מים וסוכר על אש בינונית כ־2 דקות רק עד שהסוכר נמס. מוסיפים חומץ ורוטב דגים ומניחים לתערובת להצטנן. מוסיפים את מיץ הליים.

מכינים את הסלט

2

מערבבים את מרכיבי הסלט בעדינות בקערה, יוצקים את הרוטב ומערבבים. מגישים מיד.