מתכון

סלט פלפלים קלויים ברוטב שום – פמנטוניס לרגוס קון אז'ו

הייחוד של הפלפלים האלה הוא בזרעי החילבה, שמוסיפים למנה טעם זר–מוכר

3,189 בשלנים התעניינו במתכון זה
ינואר 2022
פמנטוניס לרגוס קון אז'ו – פלפלים מושרים ברוטב שום של שף נמרוד נורמן | צילום: איתמר גינזבורג
פמנטוניס לרגוס קון אז'ו – פלפלים מושרים ברוטב שום של שף נמרוד נורמן | צילום: איתמר גינזבורג

הייחוד של הפלפלים האלה הוא בזרעי החילבה, שמוסיפים למנה טעם זר–מוכר. אם אתם לא מוצאים פלפל שושקה, אפשר להשתמש גם בפלפל גמבה רגיל.

החומרים טבלת מידות ומשקלות

כל מוצרי החשמל למטבח עכשיו בהנחה מיוחדת באתר THREE SIXTY FIVE by MASHBIR

לרוטב שום

אופן ההכנה

1

טוחנים במעבד מזון פטרוזיליה, שום, חומץ, שמן זית, מלח, סוכר וגרגירי חילבה לתערובת אחידה. מעבירים לקופסה או קערה.

2

מקלפים פלפלים ושומרים את הנוזלים שניגרו.

3

מטביעים את הפלפלים ברוטב, מוסיפים את הנוזלים שניגרו מהם ומשרים במקרר. המנה מוכנה להגשה מיידית. אפשר לשמור במקרר בכלי אטום עד שבוע.