מתכון

סלט קייל וברוקולי מהיר

אוכלים קייל וברוקולי חיים, ללא חליטה או בישול - קוצצים דק-דק לסלט ומפנקים בפקאנים, חמוצית ורוטב טעים

55,640 בשלנים התעניינו במתכון זה
נובמבר 2019
סלט ליפעת של זהר לוסטיגר-בשן. צילום: שרית גופן. סטיילינג: אינה גוטמן
סלט ליפעת של זהר לוסטיגר-בשן. צילום: שרית גופן. סטיילינג: אינה גוטמן

יפעת היא חברה טובה שלי, שרצתה לשלב קייל ומצליבים נוספים בתפריט שלה מטעמי בריאות, אבל לא ממש אהבה את הטעם. הכנתי לה סלט עשיר של ירוקים שנאכלים Raw (ללא חליטה), כך שמקבלים את מלוא הערכים התזונתיים שלהם. איך עושים את זה טעים? קוצצים את הירקות דק-דק ומפנקים אותם בגודיז כמו פקאנים, חמוציות וגרעיני חמנייה.

החומרים טבלת מידות ומשקלות

לרוטב

אופן ההכנה

1

מערבבים את כל מרכיבי הסלט בקערה.

2

מערבבים את חומרי הרוטב ויוצקים על הסלט. מערבבים ומגישים.


לבלוג של זהר לוסטיגר בשן