מתכון

סלט שורשים ועלים ירוקים

את השורשים חותכים דק, קוצצים ומוסיפים גם את העלים. הרוטב ההדרי כובש אותם קלות ונותן להם מרקם מיוחד

דצמבר 2019
סלט שורשים ועלים ירוקים של רינת צדוק. צילום: שני בריל
סלט שורשים ועלים ירוקים של רינת צדוק. צילום: שני בריל

עבור הסלט הזה – כמה שיותר שורשים יותר טוב. כדאי להתאמץ ולהצטייד באספרגוס סיני שהוא זן מיוחד של שורש חסה (תמצאו אותו בדוכנים אסייאתיים בשווקים, בשוקי איכרים ובאתר עלה הביתה) – יש לו טעם אגוזי ופריכות שמקפיצים את הסלט. שורש חזרת מגורר מוסיף חריפות אדמתית לא שגרתית.

החומרים טבלת מידות ומשקלות

כל מוצרי החשמל למטבח עכשיו בהנחה מיוחדת באתר THREE SIXTY FIVE by MASHBIR

לסלט

לרוטב

אופן ההכנה

1

מניחים את כל חומרי הסלט בקערה רחבה.

2

מעבדים את כל חומרי הרוטב לאיחוד במעבד מזון או בבלנדר. יוצקים מעל הסלט, מתבלים, טועמים ומתקנים תיבול.