מתכון

סלמון במרינדת ג'ינג'ר ולמון גראס

ג'ינג'ר, למון גראס, שאלוט ואנדיב נחשבו פעם לחומרים אקזוטיים. אם תתיידדו איתם, המנות שלכם לא יפסיקו להגיד תודה

7,541 בשלנים התעניינו במתכון זה
פברואר 2019
סלמון במרינדת ג'ינג'ר ולמון גראס של שף אוהד קורי. צילום וסטיילינג: שרית גופן
סלמון במרינדת ג'ינג'ר ולמון גראס של שף אוהד קורי. צילום וסטיילינג: שרית גופן

החומרים טבלת מידות ומשקלות

לזמן מוגבל! הנחה מיוחדת של 20% נוספים על מחבתות, סירים, תבניות וכלי עזר לבישול של פיירקס ו-TEFAL עכשיו ב-THREE SIXTY FIVE by MASHBIR

למרינדה

אופן ההכנה

1

מערבבים את כל חומרי המרינדה, משרים את הדג במרינדה כשעתיים במקרר.

2

מחממים תנור ל-240 מעלות. מסדרים את פרוסות הדגים בתבנית עם נייר אפייה כשהעור כלפי מטה. אופים 5 דקות ומנמיכים ל-170 מעלות, אופים 5 דקות נוספות. הדג צריך להיות צרוב מבחוץ ורך מבפנים.